KOIRAHIERONTAA


Kuva: Elisa Vaaramaa

"Koiraystäväsi hyvinvointia voidaan ylläpitää ja parantaa hieronnalla rodusta, iästä tai käytöstä riippumatta. Koirahierontaa voi suositella kaikille koirille - myös kotikoirille. 

Hieronnasta hyötyy aktiivinen ja monipuolisesti harrastava koira mutta myös tavallinen perusterve kotikoira, jonka lihaksisto kaipaisi huoltoa liian yksipuolisen liikunnan takia.

Koirahieronta on kokonaisvaltaisesti tärkeä osa koiraystäväsi hyvinvointia ja hierontaa voidaan antaa ennaltaehkäisevästi tai jälkihoitona. Pitää myös muistaa, että hieronta ei ole "poppaskonsti" ongelmien nopeaan poistamiseen."

Koirahieroja Elisa Vaaramaa tekee koirahierontoja satunnaisesti Haukkumaan toimitiloissa koirametsän vieressä. Koirahierontaan voit varata aikoja suoraan Haukkumaan ajanvarauskalenterin kautta. Jos sopivaa aikaa ei löydy, voit myös ottaa yhteyttä suoraan Elisaan ja tiedustella muita mahdollisia aikoja. Elisa on valmistunut koirahierojaksi / urheilukoirahierojaksi Tampereen koirahierojakoulusta heinäkuussa 2023. 

www.koirahierojavaaramaa.net

Elisa Vaaramaa / 0400 271 226

Varaukset koirahierontaan tästä!  (Hieronnat Haukkumaan toimitiloissa)


VALOKUVAUSTA


VARAA VALOKUVAAJA HAUKKUMAASSA JÄRJESTETTÄVÄÄN TAPAHTUMAASI TAI IHAN VAIN OMIEN KOIRIESI KUVAAMISEEN!

Haukkumaan ja Valokuvaaja Aura Sainion yhteistyökumppanuus mahdollistaa tärkeiden hetkien tallentamisen kuviksi Haukkumaan koirametsässä. Varaa valokuvaaja esimerkiksi pentuetapaamiseen tai vaikkapa koirasynttäreille. Jos haluat varmistaa valokuvaajan Haukkumaahan tietylle päivälle ja kellonajalle, ole hyvissä ajoin liikkeellä. Mieti sopiva ajankohta, varmista että se sopii myös valokuvaajalle ja varaa sitten Haukkumaa käyttöösi! Haukkumaan varaukset suoraan Haukkumaan kautta ja Valokuvauksen varaus suoraan Valokuvaaja Aura Sainion kautta!

Lisätiedot ja yhteydenotot valokuvauksesta:

www.aurasainio.com

Haukkumaa järjestää yhdessä Valokuvaaja Aura Sainion kanssa myös satunnaisesti koirien valokuvauspäiviä. Näistä tiedotetaan erikseen yritysten somekanavilla.