TERVETULOA HAUKKUMAAHAN VALKEAKOSKELLE!

Huoletonta ulkoilua omassa rauhassa!

Haukkumaa on noin kahden hehtaarin kokoinen aidattu koirametsä, jonka voi varata omaan käyttöön. Monipuolinen metsämaasto tarjoaa koiralle mitä parhainta liikuntaa. Metsän poluilla koira voi ottaa kunnon juoksuspurtteja, harjoitella kehonhallintaa kivien päällä tai pötkötellä vain marjamättäällä nauttien luonnon tuoksuista. Täällä et törmää metsäneläimiin, muihin koiriin tai ihmisiin, joten omistajakin voi ottaa ihan rennosti! Tule viettämään aikaa perheen tai ystävien kanssa ja nauti luonnon rauhasta ja aidosta metsäympäristöstä.

HELPPO VERKKOAJANVARAUS!

"Haukkumaan ajanvarauskalenterin kautta pystyt itse varaamaan vuoroja aina 30 minuutista kuuteen tuntiin. Pidemmät varaukset yhteydenotolla!" Varauksesta saat varausvahvistuksen ja porttikoodin, jolla pääset sisään alueelle.

Kaikki tarvittava mukavaan grillaushetkeen!

Haukkumaan hyvin varustellusta grillikodasta löytyy muurinpohjapannuja, kahvipannuja, grillipihtejä ja lastoja sekä makkaratikkuja. Ulkokatoksen suojassa koko perhe mahtuu nauttimaan grilliherkuista hirsipöydän äärellä. Hädän yllättäessä alueelta löytyy lisäksi siisti puucee. 

Vuodenajasta riippumatta Haukkumaassa on helppo liikkua!

Valaistut polut mahdollistavat koirametsässä liikkumisen myös pimeän tullessa. Talvisin polut pidetään puhtaina lumesta, jotta hangessa ei tarvitse kahlata.

UUTTA!

Yö Haukkumaassa klo 21:00-09:00

Hinta 100€, lisätunnit 15€/h

Kesä-syyskaudella on mahdollisuus yöpymiseen koirametsässä Haukkumaan omassa asuntovaunussa! Ota mukaan vain omat peitot, tyynyt ja petivaatteet tai makuupussit. Voit halutessasi yöpyä myös omassa teltassasi. Grillaa illalla kaikessa rauhassa kodalla, nuku yö luonnonrauhassa ja aamulla koirasi ehtii vielä rallattelemaan koirametsässä ennen kotiin lähtöä. Lue tarkemmat tiedot täältä: INFOA!

Varaukset varaussivuston kautta tai ottamalla yhteyttä Haukkumaahan!

info@haukkumaa.fi

puh. 050 550 6789

LAHJAKORTTEJA 

Muista ystävää lahjakortilla! Lahjakortteja voi ostaa kaikkiin Haukkumaan palveluihin. Elämyslahja on monesti se paras lahja!

SARJAKORTTEJA

Haluaisitko käydä koirametsässä useammin? Vakiokävijöille ilouutisia; Haukkumaahan on ostettavissa myös 10 kerran sarjakortteja edullisempaan kertahintaan! 

Talvista hauskanpitoa Haukkumaassa! Talvista hauskanpitoa Haukkumaassa! Talvista hauskanpitoa Haukkumaassa! Talvista hauskanpitoa Haukkumaassa! Talvista hauskanpitoa Haukkumaassa! Kuva: Valokuvaaja Aura Sainio