LEIKKITREFFIT

Järjestämme leikkitreffejä eri kokoisille ja ikäisille koirille. Haukkumaassa koira pääsee turvallisessa ympäristössä harjoittelemaan sosiaalisia taitojaan ja kenties löytää jopa elinikäisiä ystäviä itselleen.

Erityisesti pennuille ja nuorille koirille on tärkeää saada paljon hyviä kokemuksia lajitovereistaan. Hyvin sosiaalistettu koira on aikuisena luottavainen ja ystävällinen muita kohtaan. Myös moni aikuinen koira nauttii saadessaan tavata koirakavereita. Välillä on mukava vain painia tai juosta kilpaa kaverin kanssa.

Kuva: Valokuvaaja Aura Sainio


Kuva: Valokuvaaja Aura Sainio

Leikkitreffeillä koko 2 hehtaarin metsäalue on käytössä. Jos kaikki koirat eivät tule toimeen, voi treffeillä jakaantua kahteen tai useampaan ryhmään eri puolille metsää leikkimään. Arempi koira voi seurailla rauhassa sivusta muiden touhuja ja mennä leikkimään kun siihen rohkaistuu.

Leikkitreffeille voi osallistua terve ja rokotettu koira. (Poikkeuksena aivan pienet pennut, joilla on vielä emän rokotesuoja ennen ensimmäistä rokotetta) Leikkitreffit on tarkoitettu ystävällisille koirille, joten ethän tuo aggressiivista koiraa treffeille!

Jokainen koiranomistaja vastaa koiransa toiminnasta treffeillä. Haukkumaa ei vastaa leikkitreffeillä sattuneista tapaturmista! Tarkkaile koirasi toimintaa treffeillä ja puutu HETI mahdollisiin konflikti-tilanteisiin koirien välillä.

Tarjolla olevat leikkitreffit löytyvät ajanvarauskalenterista ja kalenteria päivitetään säännöllisesti. Treffit ovat omatoimiset. Leikkitreffeillä ei ole henkilökuntaa paikalla.